Serwis Informacjny Branży Turystycznej

Wyszukiwarka

» Dla turystów
» Szukam partnera
» Kupię
» Sprzedam
» Chcę wynająć
» Oddam w wynajem
» Dam pracę
» Dam staż
» Szkolenia
» Szukam pracy

Aktualności: wszystkie

Da Grasso szkoli małych kucharzy

W najbliższą środę, 27 października w Restauracji Da Grasso w Porcie Łódź odbędą się warsztaty z pieczenia pizzy dla najmłodszych. Warsztaty prowadzone są w ramach akcji "Mały Kucharz" organizowanej w wybranych lokalach Da Grasso w Łodzi.

Mały Kucharz to nowa propozycja Da Grasso dla najmłodszych. Polega na samodzielnym przygotowywaniu pizzy przez dzieci podczas wizyty w jednej z restauracji Da Grasso w Łodzi (przy ul. Piotrkowskiej, Zachodniej i Pabianickiej - w Porcie Łódź). To niepowtarzalna okazja dla rodziców na zjedzenie wraz z pociechami smacznego posiłku w restauracji, a dla najmłodszych świetna zabawa i zarazem nauka, pozwalająca rozbudzić w nich prawdziwe talenty kulinarne. W najbliższą środę, 27 października dzieci, które odwiedzą Restaurację Da Grasso w Porcie Łódź będą mogły wziąć udział w warsztatach pieczenia pizzy. Kolejne warsztaty odbywać się będą od poniedziałku do czwartku, od godziny 13.00.

"Przyłączyliśmy się do akcji Mały Kucharz, gdyż naszą restaurację, usytuowaną w Centrum Handlowym Port Łódź, odwiedza codziennie wielu rodziców ze swoimi pociechami. Dzieci mają zwykle bardzo dużo energii i często nie są w stanie spokojnie oczekiwać na zamówienie. Możliwość przygotowania własnej pizzy to dla nich prawdziwa atrakcja i doskonała forma spędzenia czasu w restauracji" - powiedziała Anita Usielska, współwłaścicielka restauracji.

Warsztaty "Mały Kucharz" w Porcie Łódź rozpoczną się o godzinie 16.00.

Każde dziecko, które weźmie udział w warsztatach zostanie wyposażone w stolnicę, wałek i fartuszek, a po przygotowaniu i zjedzeniu upieczonej pizzy otrzyma dyplom i odznakę "Małego Kucharza".





Tagi:

Najnowsze:
Festiwale kulinarne przyciągną turystów do Czech?
Enoturystyka nową marką turystyczną Pogórza?
Co się działo na targach WorldHotel i EuroGastro?
Spółka AmRest blisko przejęcia Pizza Hut w Rosji
Koniec ze sprzedażą pamiątek ze straganów w Toruniu?
McDonald`s pozwala na większą personalizację produktów
Poznań obniży ceny w ostatni kwietniowy weekend
Food trucki zagoszczą pod Tatrami
Firmy cateringowe w okresie świątecznym zarabiają coraz więcej
Sfinks Polska ujawnia nową strategię
Konferencja poświęcona wyzwaniom stojącym przed gastronomią
Wyrok po Kuchennych rewolucjach
Polskie browary wśród najlepszych na świecie
Polska Rada Winiarstwa ustaliła priorytety na rok 2017
Zmieniają się preferencje Polaków w spożyciu alkoholu
McDonalds sprzedaje udziały na rynku chińskim
Rynek usług cateringowych dynamicznie rośnie
Sfinks Polska przejmie sieć pizzerii
Jakie świąteczne przysmaki jadają Chorwaci?
Wyrok w sprawie karmienia piersią w restauracji
 
Starsze aktualności:
Zawód recepcjonisty przejdzie do lamusa?
Zdradzamy tajemnice najszczęśliwszych Polaków
Restauracja parodiuje reklamę z Beckhamem
Coffeeheaven kawiarnią roku
Kolekcja Kibica w restauracjach Sphinx
Polskie Jadło zmienia strategię
Na czym zarabiają pizzerie...
Mróz psuje smak piwa
Głodny i zapracowany? Odwiedź restaurację online
Do restauracji w samych majtkach...
Olsztyn: spłonęły dwie restauracje
McDonalds: tymczasowa restauracja
Drive - Thru Starbucks, czyli kawa dla zmotoryzowanych
Preferencje piwoszy
McDonalds zamyka restauracje
Hamburger z robalem
Niebieskie menu w Warszawie
Zamów pizzę przez iPhone`a
Niemcy drugą potęgą kulinarną w Europie
Czytelnicy Warsaw Insider ocenili stolicę

Zgłoś problem z tą stroną »


Festiwale kulinarne przyciągną turystów do Czech?
Enoturystyka nową marką turystyczną Pogórza?
Co się działo na targach WorldHotel i EuroGastro?
Spółka AmRest blisko przejęcia Pizza Hut w Rosji
Koniec ze sprzedażą pamiątek ze straganów w Toruniu?

więcej »

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij