Serwis Informacjny Branży Turystycznej

Wyszukiwarka

» Dla turystów
» Szukam partnera
» Sprzedam
» Chcę wynająć
» Oddam w wynajem
» Dam pracę
» Dam staż
» Szkolenia
» Szukam pracy

Aktualności: wszystkie

Da Grasso szkoli małych kucharzy

W najbliższą środę, 27 października w Restauracji Da Grasso w Porcie Łódź odbędą się warsztaty z pieczenia pizzy dla najmłodszych. Warsztaty prowadzone są w ramach akcji "Mały Kucharz" organizowanej w wybranych lokalach Da Grasso w Łodzi.

Mały Kucharz to nowa propozycja Da Grasso dla najmłodszych. Polega na samodzielnym przygotowywaniu pizzy przez dzieci podczas wizyty w jednej z restauracji Da Grasso w Łodzi (przy ul. Piotrkowskiej, Zachodniej i Pabianickiej - w Porcie Łódź). To niepowtarzalna okazja dla rodziców na zjedzenie wraz z pociechami smacznego posiłku w restauracji, a dla najmłodszych świetna zabawa i zarazem nauka, pozwalająca rozbudzić w nich prawdziwe talenty kulinarne. W najbliższą środę, 27 października dzieci, które odwiedzą Restaurację Da Grasso w Porcie Łódź będą mogły wziąć udział w warsztatach pieczenia pizzy. Kolejne warsztaty odbywać się będą od poniedziałku do czwartku, od godziny 13.00.

"Przyłączyliśmy się do akcji Mały Kucharz, gdyż naszą restaurację, usytuowaną w Centrum Handlowym Port Łódź, odwiedza codziennie wielu rodziców ze swoimi pociechami. Dzieci mają zwykle bardzo dużo energii i często nie są w stanie spokojnie oczekiwać na zamówienie. Możliwość przygotowania własnej pizzy to dla nich prawdziwa atrakcja i doskonała forma spędzenia czasu w restauracji" - powiedziała Anita Usielska, współwłaścicielka restauracji.

Warsztaty "Mały Kucharz" w Porcie Łódź rozpoczną się o godzinie 16.00.

Każde dziecko, które weźmie udział w warsztatach zostanie wyposażone w stolnicę, wałek i fartuszek, a po przygotowaniu i zjedzeniu upieczonej pizzy otrzyma dyplom i odznakę "Małego Kucharza".





Tagi:

Najnowsze:
Poznański przewodnik kulinarny już dostępny
Czym kierować się tworząc ofertę lunchową restauracji hotelowej?
Jak reklamują się browary?
Jakie wyniki zanotował AmRest?
Na co klienci zwracają uwagę przy wyborze restauracji?
Jakie wyniki osiągnął Sfinks Polska?
Piwowarstwo domowe zdobywa coraz większą popularność
Kompania Piwowarska chce zacieśnić kontakt z restauratorami
Przedrostek Mc tylko dla McDonald`s
Bary fast food zapłacą wyższy podatek VAT?
Pracownicy warszawskiego lokalu strajkują
Znamy laureatów konkursu The World`s 50 Best Restaurants
Groźny incydent w sopockiej restauracji
Sphinx otworzył nową restaurację w Sopocie
Restaurator przyczynił się do śmierci klienta
Browary zmniejszają aktywność reklamową
Cydr zyskuje dużą popularność na polskim rynku
Expo Mazury gospodarzem`Mazury HoReCa festiwal smaków`
Burger King chce inwestować w Polsce
Sphinx otwiera lokal na wrocławskim dworcu
 
Starsze aktualności:
Sphinx dostał Godło Jakości Obsługi
Mex Polska sprzedał akcje za 10 mln
Da Grasso zaprasza na weekend amerykański do Łodzi
Polacy chcą jeść nie tylko smacznie, ale i zdrowo
Krakowscy kelnerzy też pobiegną
Nowa kawiarnia Starbucks w Warszawie
Nowy program lojalnościowy w kawiarniach coffeeheaven
Dziwny włamywacz
Wielka Brytania walczy z otyłością
Nie wszystkie lokale przejmują się zakazem palenia
Festiwal wina na Maderze
Restauracja na wodzie zaprasza na pokład
Dominium Pizza liczy zysk ze sprzedaży online
Hotele Scandic organizują konferencje w zgodzie z naturą
Gastronomia na obcasach
Kulinarny Puchar Polski na Gastro Trendy 2011
Przed branżą turystyczną rozciąga się optymistyczna perspektywa?
Kolejny Małpi Biznes w Warszawie
Jedzenie online coraz popularniejsze
Kucharze dla dzieci w Afryce

Zgłoś problem z tą stroną »


Poznański przewodnik kulinarny już dostępny
Czym kierować się tworząc ofertę lunchową restauracji hotelowej?
Jak reklamują się browary?
Jakie wyniki zanotował AmRest?
Na co klienci zwracają uwagę przy wyborze restauracji?

więcej »

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij