Serwis Informacjny Branży Turystycznej

Wyszukiwarka

» Dla turystów
» Szukam partnera
» Kupię
» Sprzedam
» Chcę wynająć
» Oddam w wynajem
» Dam pracę
» Dam staż
» Szkolenia
» Szukam pracy

Aktualności: wszystkie

Oblężenie Obrochtówki po wizycie Magdy Gessler

W sobotę na antenie telewizji TVN wyemitowano kolejny odcinek "Kuchennych Rewolucji". Tym razem Magda Gessler gościła w restauracji Obrochtówka w Zakopanem.

Po tej emisji restauracja przeżywa prawdziwe oblężenie. Renata Kowalczyk, właścicielka restauracji Obrochtówka, przyznaje, że takich tłumów w jej karczmie nie było od dawna. - To niesamowite. Ledwo możemy wyrobić się z zamówieniami - powiedziała.






Tagi:


Komentarze:

Tłumy w restauracji po emisji programu [2011-02-15 13:38 195.117.221.*]
U nas w Zajeździe Horolna w Przybędzy k/Żywca też niedawno gościła pani Magda, i trzeba przyznać że po jej zmianach i listopadowym odcinku Kuchennych Rewolucji nie możemy narzekać na brak gości, co miało miejsce tuż przed emisją odcinka. Ludzie potrafią przyjechać z drugiego końca polski żeby dotknąć i zobaczyć na własne oczy czy telewizja nie kłamie. Udział w programie wyszedł nam na dobre, wprowadzone zmiany na pewno poskutkowały zmianami na lepsze. Życzymy restauracji z Zakopanego powodzenia przy obsłudze dużej ilości gości oraz wiele cierpliwości. Pozdrawiamy i zapraszamy Zajazd Horolna odpowiedz »

Tłumy w restauracji po emisji programu [2011-02-14 12:28 178.73.28.*]
Bardzo dobrze! Właścielka wykorzystuje PR-owo swój udział w Kuchennych Rewolucjach, przez co jej Obrochtówka jest dłużej w mediach ;) odpowiedz »


Najnowsze:
Gorąca kawa na wynos
McDonalds przestanie być sponsorem Igrzysk Olimpijskich
Savoir-vivre w francuskich McDonalds
Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu chce złagodzenia zakazu handlu w niedziele
Gault&Millau wybrał najlepszych szefów kuchni w centralnej Polsce
Gastronomiczny festiwal w Sandomierzu
Sfinks Polska planuje nowy program motywacyjny
KFC zmienia model działania lokali
Klienci restauracji nie rozpoznają paragonów?
AmRest wchodzi na rynek francuski
Sieć fast food wchodzi na polski rynek
Wenecja walczy z jedzeniem na wynos
Food trucki zagoszczą pod Tatrami
Firmy cateringowe w okresie świątecznym zarabiają coraz więcej
Sfinks Polska ujawnia nową strategię
Konferencja poświęcona wyzwaniom stojącym przed gastronomią
Wyrok po Kuchennych rewolucjach
Polskie browary wśród najlepszych na świecie
Polska Rada Winiarstwa ustaliła priorytety na rok 2017
Zmieniają się preferencje Polaków w spożyciu alkoholu
 
Starsze aktualności:
AmRest: 100 nowych restauracji
Niemiecka branża hotelarska: brak rąk do pracy
Euro 2012 - Adam Gessler zagląda do kuchni
Sopot: Weronika Marczuk otwiera restaurację
Targi turystyczne Na Styku Kultur już dziś!
Zawód recepcjonisty przejdzie do lamusa?
Zdradzamy tajemnice najszczęśliwszych Polaków
Restauracja parodiuje reklamę z Beckhamem
Coffeeheaven kawiarnią roku
Kolekcja Kibica w restauracjach Sphinx
Polskie Jadło zmienia strategię
Na czym zarabiają pizzerie...
Mróz psuje smak piwa
Głodny i zapracowany? Odwiedź restaurację online
Do restauracji w samych majtkach...
Olsztyn: spłonęły dwie restauracje
McDonalds: tymczasowa restauracja
Drive - Thru Starbucks, czyli kawa dla zmotoryzowanych
Preferencje piwoszy
McDonalds zamyka restauracje

Zgłoś problem z tą stroną »


ryba maślana
Gorąca kawa na wynos
McDonalds przestanie być sponsorem Igrzysk Olimpijskich
Savoir-vivre w francuskich McDonalds
Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu chce złagodzenia zakazu handlu w niedziele
Gault&Millau wybrał najlepszych szefów kuchni w centralnej Polsce

więcej »

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij