Serwis Informacjny Branży Turystycznej

Wyszukiwarka

» Dla turystów
» Szukam partnera
» Kupię
» Sprzedam
» Chcę wynająć
» Oddam w wynajem
» Dam pracę
» Dam staż
» Szkolenia
» Szukam pracy

Aktualności: wszystkie

Oblężenie Obrochtówki po wizycie Magdy Gessler

W sobotę na antenie telewizji TVN wyemitowano kolejny odcinek "Kuchennych Rewolucji". Tym razem Magda Gessler gościła w restauracji Obrochtówka w Zakopanem.

Po tej emisji restauracja przeżywa prawdziwe oblężenie. Renata Kowalczyk, właścicielka restauracji Obrochtówka, przyznaje, że takich tłumów w jej karczmie nie było od dawna. - To niesamowite. Ledwo możemy wyrobić się z zamówieniami - powiedziała.






Tagi:


Komentarze:

Tłumy w restauracji po emisji programu [2011-02-15 13:38 195.117.221.*]
U nas w Zajeździe Horolna w Przybędzy k/Żywca też niedawno gościła pani Magda, i trzeba przyznać że po jej zmianach i listopadowym odcinku Kuchennych Rewolucji nie możemy narzekać na brak gości, co miało miejsce tuż przed emisją odcinka. Ludzie potrafią przyjechać z drugiego końca polski żeby dotknąć i zobaczyć na własne oczy czy telewizja nie kłamie. Udział w programie wyszedł nam na dobre, wprowadzone zmiany na pewno poskutkowały zmianami na lepsze. Życzymy restauracji z Zakopanego powodzenia przy obsłudze dużej ilości gości oraz wiele cierpliwości. Pozdrawiamy i zapraszamy Zajazd Horolna odpowiedz »

Tłumy w restauracji po emisji programu [2011-02-14 12:28 178.73.28.*]
Bardzo dobrze! Właścielka wykorzystuje PR-owo swój udział w Kuchennych Rewolucjach, przez co jej Obrochtówka jest dłużej w mediach ;) odpowiedz »


Najnowsze:
Wino to nie alkohol?
Jakie szkolenia odbędą się na Targach WorldHotel i EuroGastro?
Z jakim wynikiem rok zakończyła grupa Sfinks Polska?
Konferencja poświęcona wyzwaniom stojącym przed gastronomią
Restauracje będą szkolić personel jak obsługiwać osoby niewidome?
Grupa AmRest wykupi 42 restauracje we Francji
Wyrok po Kuchennych rewolucjach
Polskie browary wśród najlepszych na świecie
Polska Rada Winiarstwa ustaliła priorytety na rok 2017
Zmieniają się preferencje Polaków w spożyciu alkoholu
McDonalds sprzedaje udziały na rynku chińskim
Rynek usług cateringowych dynamicznie rośnie
Sfinks Polska przejmie sieć pizzerii
Jakie świąteczne przysmaki jadają Chorwaci?
Wyrok w sprawie karmienia piersią w restauracji
Jak reklamowały się browary w trzecim kwartale
Sfinks negocjuje przejęcie sieci pizzerii
Znamy zwycięzców krajowych Mistrzostw Młodych Kucharzy
Ile zarobił Sfinks Polska w trzech kwartałach?
Praca w nadgodzinach - kto ma zbierać dowody?
 
Starsze aktualności:
Polskie Jadło zmienia strategię
Na czym zarabiają pizzerie...
Mróz psuje smak piwa
Głodny i zapracowany? Odwiedź restaurację online
Do restauracji w samych majtkach...
Olsztyn: spłonęły dwie restauracje
McDonalds: tymczasowa restauracja
Drive - Thru Starbucks, czyli kawa dla zmotoryzowanych
Preferencje piwoszy
McDonalds zamyka restauracje
Hamburger z robalem
Niebieskie menu w Warszawie
Zamów pizzę przez iPhone`a
Niemcy drugą potęgą kulinarną w Europie
Czytelnicy Warsaw Insider ocenili stolicę
Wielki Finał Independent Flair League już w sobotę
Amrest wprowadza karty podarunkowe typu pre-paid
Nielegalna działalność byłego prezesa AmRest
Więcej lokali KFC i Pizza Hut
Kuchnia Polska na francuskich salonach

Zgłoś problem z tą stroną »


ryba maślana
Wino to nie alkohol?
Jakie szkolenia odbędą się na Targach WorldHotel i EuroGastro?
Z jakim wynikiem rok zakończyła grupa Sfinks Polska?
Konferencja poświęcona wyzwaniom stojącym przed gastronomią
Restauracje będą szkolić personel jak obsługiwać osoby niewidome?

więcej »

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij