Serwis Informacjny Branży Turystycznej

Wyszukiwarka

» Dla turystów
» Szukam partnera
» Kupię
» Sprzedam
» Chcę wynająć
» Oddam w wynajem
» Dam pracę
» Dam staż
» Szkolenia
» Szukam pracy

Aktualności: wszystkie

Pizza Dominium będzie liderem?

W ubiegłym roku właściciele lokali gastronomicznych mogli odczuć skutki kryzysu światowego. Jednak pomimo tego Pizza Dominium odnotowała wzrost sprzedaży.

Karolina Łuszczyk, kierowniczka ds. komunikacji marketingowej w Dominium SA zaznaczyła, że sieć cały czas się rozwija i zamierza osiągnąć pozycję lidera na polskim rynku. "Osiągnęliśmy to dzięki nasilonym działaniom marketingowym oraz przede wszystkim poprzez przeprowadzony w lokalach rebranding, który teraz jeszcze bardziej zachęcił do odwiedzin naszych lokali. Nowy wystrój w lokalach został wprowadzony do większości restauracji w całej Polsce. Jest on spójny z założeniami naszej marki, która w swoich działaniach od początku 2014 nasila pozycjonowanie na restauracje z włoskim klimatem. W odnowionych lokalach widoczne są zdjęcia - pocztówki z różnych regionów Włoch, fototapety z krajobrazami Italii jak i obrusy w biało czerwoną kratkę." - wyjaśniła.

W 2014 roku sieć gastronomiczna uruchomiła nową stronę internetową a w najbliższym czasie dostępna będzie specjalna strona do generowania zamówień online. Pizza Dominium zaczęła też bardziej aktywnie działać w Internecie oraz Social Mediach.




Tagi:

Najnowsze:
Gorąca kawa na wynos
McDonalds przestanie być sponsorem Igrzysk Olimpijskich
Savoir-vivre w francuskich McDonalds
Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu chce złagodzenia zakazu handlu w niedziele
Gault&Millau wybrał najlepszych szefów kuchni w centralnej Polsce
Gastronomiczny festiwal w Sandomierzu
Sfinks Polska planuje nowy program motywacyjny
KFC zmienia model działania lokali
Klienci restauracji nie rozpoznają paragonów?
AmRest wchodzi na rynek francuski
Sieć fast food wchodzi na polski rynek
Wenecja walczy z jedzeniem na wynos
Food trucki zagoszczą pod Tatrami
Firmy cateringowe w okresie świątecznym zarabiają coraz więcej
Sfinks Polska ujawnia nową strategię
Konferencja poświęcona wyzwaniom stojącym przed gastronomią
Wyrok po Kuchennych rewolucjach
Polskie browary wśród najlepszych na świecie
Polska Rada Winiarstwa ustaliła priorytety na rok 2017
Zmieniają się preferencje Polaków w spożyciu alkoholu
 
Starsze aktualności:
AmRest: 100 nowych restauracji
Niemiecka branża hotelarska: brak rąk do pracy
Euro 2012 - Adam Gessler zagląda do kuchni
Sopot: Weronika Marczuk otwiera restaurację
Targi turystyczne Na Styku Kultur już dziś!
Zawód recepcjonisty przejdzie do lamusa?
Zdradzamy tajemnice najszczęśliwszych Polaków
Restauracja parodiuje reklamę z Beckhamem
Coffeeheaven kawiarnią roku
Kolekcja Kibica w restauracjach Sphinx
Polskie Jadło zmienia strategię
Na czym zarabiają pizzerie...
Mróz psuje smak piwa
Głodny i zapracowany? Odwiedź restaurację online
Do restauracji w samych majtkach...
Olsztyn: spłonęły dwie restauracje
McDonalds: tymczasowa restauracja
Drive - Thru Starbucks, czyli kawa dla zmotoryzowanych
Preferencje piwoszy
McDonalds zamyka restauracje

Zgłoś problem z tą stroną »


ryba maślana
Gorąca kawa na wynos
McDonalds przestanie być sponsorem Igrzysk Olimpijskich
Savoir-vivre w francuskich McDonalds
Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu chce złagodzenia zakazu handlu w niedziele
Gault&Millau wybrał najlepszych szefów kuchni w centralnej Polsce

więcej »

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij