Serwis Informacjny Branży Turystycznej

Wyszukiwarka

» Dla turystów
» Szukam partnera
» Kupię
» Sprzedam
» Chcę wynająć
» Oddam w wynajem
» Dam pracę
» Dam staż
» Szkolenia
» Szukam pracy

Aktualności: wszystkie

Magda Gessler ostro o Jesz Burgerze

Nadal trwa spór między Magdą Gessler a lubelską restauracją "Jesz Burger". Przypominamy, że po całej tej aferze 15 października właściciele zamykają lokal.

Restauratorka w wywiadzie dla Gala.pl oznajmiła:

Jeśli w Polsce ktoś się porywa na hamburgera, ma szansę na sukces. Bo nasza wołowina jest najlepsza na świecie. W "Jesz Burgerze" chciałam podkreślić, że studenci nie muszą jeść oczu, wymion i ścięgien, tylko prawdziwe mięso za niezbyt duże pieniądze. I może marża będzie nieduża, ale przez to, że zwiększy się sprzedaż, wystarczy na utrzymanie restauracji. Dostali ode mnie witrynę chłodniczą, która miała pokazać Polakom, że hamburgery to nie przemielony papier toaletowy i wymiona, tylko cudowne mięso z udźca wołowego oraz świeże warzywa. Ale panowie zlekceważyli moje uwagi, bo kiedy wróciłam, w lodówce zastałam dwa placki.

Jak widać, to chyba jeszcze nie koniec wymiany zdań...





Tagi:


Komentarze:

Gessler o Jesz Burgerze [2010-10-15 10:40 83.7.135.*]
Skoro p. Gesslerowa tak się zna i jest takim fachowcem to skąd te długi? odpowiedz »

Gessler o Jesz Burgerze [2010-10-13 13:02 79.190.7.*]
To jakaś paranoja ,najpierw zapraszają TV do swoich restauracji , a potem chcą uczyć nauczycieli.
Szacunek dla autorytetów Panowie i Panie to jednak Magda Gessler zrobiła na gastronomii kase,a wam się nie udaje.
odpowiedz »

Gessler o Jesz Burgerze [2010-10-13 14:28 83.6.7.*]
Jak byś się troche kumał w branży to byś wiedział, że gesslerowa to bardziej schowmenka niż restauratorka. To nie ona zapracowała na to nazwisko, a po drugie w jej knajpach wiatr chula więc jest tak, że sama nie ma pomysłu na własne knajpy, a doradzać to każdy potrafi, bo nie bierze za to żadnej odpowiedzialności. odpowiedz »

Gessler o Jesz Burgerze [2010-10-15 10:40 83.7.135.*]
Skoro p. Gesslerowa tak się zna i jest takim fachowcem to skąd te długi? odpowiedz »


Najnowsze:
Restaurator przyczynił się do śmierci klienta
Sfinks rozważa przejęcie trzech marek gastronomicznych
Restauratorzy spotkali się na Mazurach
Steki wołowe - jak często je jadamy?
Browary zmniejszają aktywność reklamową
Cydr zyskuje dużą popularność na polskim rynku
Expo Mazury gospodarzem`Mazury HoReCa festiwal smaków`
Burger King chce inwestować w Polsce
Sphinx otwiera lokal na wrocławskim dworcu
Przed nami 20. edycja Targów EuroGastro
Costa Coffee otwiera pierwszy lokal w Białymstoku
Krajowy rynek zamówień gotowych posiłków przez internet dynamicznie wzrasta
Zabrze gospodarzem VIII Międzynarodowych Targów Turystyki Przemysłowej
Starbucks wejdzie na włoski rynek
Costa Coffee otwiera nową kawiarnię we Wrocławiu
Sphinx otwiera nowy lokal
W karnawale wzrasta sprzedaż alkoholu
Polskie restauracje wezmą udział w akcji `Smak Francji`
Jak się zmieniają kulinarne gusta Polaków?
Sąd oddala powództwo przeciw restauratorowi oskarżonemu o dyskryminację
 
Starsze aktualności:
Restauracja na wodzie zaprasza na pokład
Dominium Pizza liczy zysk ze sprzedaży online
Hotele Scandic organizują konferencje w zgodzie z naturą
Gastronomia na obcasach
Kulinarny Puchar Polski na Gastro Trendy 2011
Przed branżą turystyczną rozciąga się optymistyczna perspektywa?
Kolejny Małpi Biznes w Warszawie
Jedzenie online coraz popularniejsze
Kucharze dla dzieci w Afryce
Festiwal Oceanów w Lizbonie
Bary i restauracje nie są uczciwe wobec swoich klientów?
Francuski McDonald`s wprowadza śniadania nad Sekwaną
Konkurs "Najlepszy Produkt Ziemi Tarnowskiej" rozstrzygnięty
Piwne ogródki - owocny letni interes?
Sommelier na wagę złota
Szefowie kuchni walczą z głodem na świecie
Smakowity festiwal tuż tuż
Chłopskie Jadło z nowym menu
PizzaPortal.pl przejmuje Szama.pl
coffeeheaven w warszawskiej galerii KEN

Zgłoś problem z tą stroną »


 Archiwum 2009 

ryba maślanaparking Kraków Balice
Restaurator przyczynił się do śmierci klienta
Sfinks rozważa przejęcie trzech marek gastronomicznych
Restauratorzy spotkali się na Mazurach
Steki wołowe - jak często je jadamy?
Browary zmniejszają aktywność reklamową

więcej »

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij