Serwis Informacjny Bran篡 Turystycznej

Wyszukiwarka

» Dla turyst闚
» Szukam partnera
» Kupi
» Sprzedam
» Chc wynaj望
» Oddam w wynajem
» Dam prac
» Dam sta
» Szkolenia
» Szukam pracy

Aktualno軼i: wszystkie


:: PONIEDZIAΒK, 2019-03-25 ::
Kolejna edycja konkursu kulinarnego SSCC ju jesieni
Po poprzedniej, wega雟kiej edycji konkursu kolejnym wyzwaniem dla m這dych kucharzy b璠zie przygotowanie posi趾u zgodnie z ide "less waste". Spotkania z SelfCookingCenter (SSCC) to konkurs skierowany... wi璚ej »

:: PI﹗EK, 2019-03-22 ::
Dlaczego nie popieramy zmian nazwanych ACTA2?
Zmiany w prawach autorskich zmierzaj w z造m kierunku, gdy Komisja Europejska przerzucaj帷 na firmy odpowiedzialno嗆 finansow za naruszenia wykonane przez u篡tkownik闚, co zmusza firmy do cenzury... wi璚ej »

υwicz kolejnym przystankiem programu Szef dla M這dych Talent闚
Zako鎍zy這 si drugie wyjazdowe spotkanie edukacyjne w ramach trzeciej edycji programu Szef dla M這dych Talent闚. Marcowy Mikser Kulinarny przyci庵n掖 ponad 100 m這dych adept闚 sztuki kulinarnej. Bezp豉tne... wi璚ej »

:: CZWARTEK, 2019-03-21 ::
Warszawa w czo堯wce najta雟zych miast Europy
Brytyjski Post Office Travel Money przygotowa coroczny raport najta雟zych europejskich miast dla turyst闚. W tegorocznym badaniu City Costs Barometer 2019 wzi窸o udzia 48 miast. Zestawienie obejmowa這... wi璚ej »

Nowy punkt na kulinarnej mapie Warszawy
21 marca 2019 roku Sfinks Polska poinformowa o otworzeniu w stolicy nowej, ju osiemnastej restauracji sieci Sphinx. Lokal mie軼i si w 字鏚mie軼iu przy ulicy Kruczej 16/22 i jest prowadzony w modelu... wi璚ej »

Otworzono najwi瘯sz podwodn restauracj
20 marca 2019 roku zosta豉 otwarta pierwsza w Europie i zarazem najwi瘯sza na 鈍iecie podwodna restauracja. W po逝dniowej Norwegii w Lindesnes na wysoko軼i pi璚iu i p馧 metra poni瞠j poziomu morza go軼i... wi璚ej »

:: 吐ODA, 2019-03-20 ::
Pierwsza kulinarna hala w Polsce bije rekordy popularno軼i
Warszawska Hala Koszyki w ubieg造m roku przyci庵n窸a rekordow liczb go軼i. Hala Koszyki jest pierwsz hal kulinarn wPolsce i- co wida po naszej frekwencji - istnieje bardzo du瞠 zapotrzebowanie na... wi璚ej »

:: PONIEDZIAΒK, 2019-03-18 ::
Nowy zaw鏚 w polskiej gastronomii
O tym, kim w豉軼iwie jest hydrosommelier, jak odpowiednio po陰czy wod z daniem i kt鏎ych marek poszukiwa na sklepowych p馧kach - m闚i hydrosommelier Adam Dernog oraz szef kuchni Micha Ba豉zy.... wi璚ej »

Starsze

Zg這 problem z t stron »


Kolejna edycja konkursu kulinarnego SSCC ju jesieni
Dlaczego nie popieramy zmian nazwanych ACTA2?
υwicz kolejnym przystankiem programu Szef dla M這dych Talent闚
Warszawa w czo堯wce najta雟zych miast Europy
Nowy punkt na kulinarnej mapie Warszawy

wi璚ej »

Ta strona u篡wa COOKIES. Korzystaj帷 z niej wyra瘸sz zgod na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przegl康arki i akceptujesz regulamin strony. Szczeg馧y w regulaminie.
OK, zamknij